Алат за плочки

Алат за плочки
Show:
Sort By:

СЕТ ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ 13Л 4 ПАР. РАИ СКИППЕР 242ЦСЊЕ4 РАИМОНДИ

Сет за перење плочкиКапацитет: 13лДва ролери за цедењеТркалца за лесно придвижување..

СУНЃЕР ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ СО РАЧКА 13*30*3 РАИ 217СЊЕТ

Сунѓер за перење плочки со рачкаДимензија: 13*30*3цмШифра: 217SWET..

СУНЃЕР ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ СО РАЧКА 13*30*3 РАИ 217

Сунѓер за перење плочки со рачкаДимензија: 13*30*3цмШифра: 217..

СУНЃЕР РЕЗЕРВЕН ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ 13*30*3 РАИ 217РИЦСЊГТ

Сунѓер резервен за перење плочкиДимензија: 13*30*3цмШифра: 217RICSWGT..

СУНЃЕР ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ СО РАЧКА 17*34*4 РАИ 336

Сунѓер за перење плочки со рачкаДимензија: 17*34*4цмШифра: RAI336..

СУНЃЕР РЕЗЕРВЕН ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ 17*34*4 РАИ 336РИЦ

Сунѓер резервен за перење плочкиДимензија: 17*34*4цмШифра: 336RIC..