Прибор за нивелирање

Прибор за нивелирање
Show:
Sort By:

КЛЕШТА ЗА НИВЕЛИРАЊЕ ПОДНИ ПЛОЧКИ РАИ 231Н

Клешта за нивелирање подни плочкиШифра: RAI231N..

1,950 ден.

ДРЖАЧИ ЗА ШЕЛНИ 1ММ 3-12ММ СЕТ 250КОМ. РАИ 180БС00001Ц0250

Држачи за шелни сет 1/250Димензија: 1мм 3-12ммШифра: 180BS00001C0250..

1,430 ден.

КЛЕШТА ЗА НИВЕЛИРАЊЕ ЅИДНИ ПЛОЧКИ РАИ 231НРИВ

Клешта за нивелирање ѕидни плочкиШифра: RAI231NRIV..

1,950 ден.

ДРЖАЧИ ЗА ШЕЛНИ 1ММ 3-12ММ СЕТ 100КОМ. РАИ 180БС00001Ц0100

Држачи за шелни сет 1/100Димензија: 1мм 3-12ммШифра: 180BS00001C0100..

599 ден.