Метални скали за домаќинство

Метални скали за домаќинство
Show:
Sort By:

СКАЛА МЕТАЛНА СО 3 ГУМИРАНИ ГАЗИШТА ЦРВЕНА ЛФД126ТА1

Тежина 7.06 kgШирочина 47 cmВисина 117.5 cmВисина на платформа 48cmМатеријал: ЖелезоБрој на газишта ..

СКАЛА МЕТАЛНА СО 4 ГУМИРАНИ ГАЗИШТА ЦРВЕНА ЛФД152ТА1

Тежина 8.70 kgШирочина 47 cmВисина 273 cmВисина на платформа 93cmМатеријал: ЖелезоБрој на газишта 4Н..

СКАЛА МЕТАЛНА СО ДВЕ ШИРОКИ ГУМИРАНИ ГАЗИШТА 0.45м ВЕНДАР ЛФ202Б

Работна висина: 2.30mВисина на газиште: 45cmВисина на скала: 80cmШирина на газиште : 30cm x 20cm..

СКАЛА МЕТАЛНА СО ТРИ ШИРОКИ ГУМИРАНИ ГАЗИШТА 0.67м ВЕНДАР ЛФ203Б

Работна висина: 2.50mВисина на газиште: 67cmВисина на скала: 1mШирина на газиште : 30cm x 20cm..

СКАЛА МЕТАЛНА СО ЧЕТИРИ ШИРОКИ ГУМИРАНИ ГАЗИШТА 0.9м ЛФ204Б ВЕНДАР

Работна висина: 2.70mВисина на газиште: 90cmВисина на скала: 1.20mШирина на газиште : 30cm x 20cm..

СКАЛА МЕТАЛНА ХБ4920-А

Метална скалаБрој на газишта: 3Висини на скала: 0.97мРаботна висини: 2.97мШифра на производител: HB4..