Скали за домаќинство

Скали за домаќинство
Show:
Sort By:

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 2+1 ЦОРДА КРАУСЕ 000712

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 2+1Висина на скала: 0.55мРаботна висина: 2.55мШифра на производит..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 3+1 ЦОРДА КРАУСЕ 000705

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 3+1Висина на скала: 0.80мРаботна висина: 2.80мШифра на производит..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 4+1 ЦОРДА КРАУСЕ 000729

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 4+1Висина на скала: 1.00мРаботна висина: 3.00мШифра на производит..

0 ден.

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА 5+1 ЦОРДА КРАУСЕ 000736

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 5+1Висина на скала: 1.20мРаботна висина: 3.20мШифра на производит..

0 ден.

СКАЛА АЛУМ. 2+1 СОЛИДИ 126214 КРАУСЕ

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 2+1Висини на скала: 0.65мРаботна висини: 2.65мШифра на производит..

0 ден.

СКАЛА АЛУМ. 3+1 СОЛИДИ 126221 КРАУСЕ

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 3+1Висини на скала: 0.85мРаботна висини: 2.85мШифра на производит..

0 ден.

СКАЛА АЛУМ. 4+1 СОЛИДИ 126238 КРАУСЕ

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 4+1Висини на скала: 1.05мРаботна висини: 3.05мШифра на производит..

0 ден.

СКАЛА АЛУМ. 5+1 СОЛИДИ 126245 КРАУСЕ

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 5+1Висини на скала: 1.25мРаботна висини: 3.25мШифра на производит..

0 ден.

СКАЛА АЛУМ. 6+1 СОЛИДИ 126252 КРАУСЕ

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 6+1Висини на скала: 1.50мРаботна висини: 3.50мШифра на производит..

0 ден.

СКАЛА АЛУМ. 7+1 СОЛИДИ 126269 КРАУСЕ

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 7+1Висини на скала: 1.70мРаботна висини: 3.70мШифра на производит..

0 ден.