Едноделни

Едноделни
Show:
Sort By:

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 10 CORDA 010100

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 10Висина на скала: 2.80мРаботна висина: 4.05мШифра на п..

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 11 CORDA 010117СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 11 ЦОРДА 010117 /

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 11Висина на скала: 3.10мРаботна висина: 4.30мШифра на п..

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 8 CORDA 010087

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 8Висина на скала: 2.25мРаботна висина: 3.50мШифра на пр..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА ЕДНОДЕЛНА 1*9 ЦОРДА 010094 КРАУСЕ

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 9Висина на скала: 2.50мРаботна висина: 3.50мШифра на пр..

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 12 SIBILO 120526

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 12Висина на скала: 3.55мРаботна висина: 4.70мШифра на п..

СКАЛА АЛУМИН. ЕДНОДЕЛНА 6 SIBILO 121387

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 6Висина на скала: 1.85мРаботна висина: 2.8мШифра на про..

СКАЛА АЛУМИНИУМСКА СИБИЛО 15 120533 / 129123 КРАУСЕ

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 15Висина на скала: 4.40мРаботна висина: 5.50мШифра на п..