Скали со платформа

Скали со платформа
Show:
Sort By:

СКАЛА СО ПЛАТФОРМА АЛУМ. НА ТРКАЛА СО ОГРАДА

Скала со платформа алум. на тркалаБрој на газишта: од 6 до 14 газишта Висини на стоење: од 1.40м до ..

0 ден.

СКАЛА СО ПЛАТФОРМА ЕДНОСТРАНА НА ТРКАЛА СТАБИЛО КРАУСЕ

Скала со платформа еднострана алум. на тркалаБрој на газишта: од 3 до 8 газишта Висини на стоење: од..

0 ден.

СКАЛА СО ПЛАТФОРМА ДВОСТРАНА НА ТРКАЛА СТАБИЛО КРАУСЕ

Скала со платформа двострана алум. на тркалаБрој на газишта: од 3 до 8 газишта Висини на стоење: од ..

0 ден.

СКАЛА СО ПЛАТФОРМА НА ТРКАЛА ВАРИО КОМПАКТ КРАУСЕ

Скала со платформа алум. на тркала ВАРИО КОМПАКТБрој на газишта: од 5 до 14 газишта Висини на стоење..

0 ден.