Специфични скали

Специфични скали
Show:
Sort By:

СКАЛА АЛУМ А056-402 4*2

Алуминиумска мултифункционална скалаБрој на газишта: 4*2Висини на скала: 0.60/1.00/2.10мШифра на про..

СКАЛА СКЕЛЕ АЛУМ. СО ПЛАТФОРМА ФЕ4*3

Алуминиумска мултифункционална скалаБрој на газишта: 4*3Висини на скала: 0.92/1.75/3.56мШифра на про..

СКАЛА АЛУМ. А052-404 4*4

Алуминиумска мултифункционална скалаБрој на газишта: 4*4Висини на скала: 1.20/2.30/4.70мШифра на про..

АЛУМ. СКАЛА СКЕЛЕ МУЛТИМАТИК 4*3 120632

Алуминиумска мултифункционална скалаБрој на газишта: 4*3Висини на скала: 1.00/1.75/3.60мРаботни виси..

СКАЛА АЛУМ. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЗГЛОБНА 2*3 + 2*6 СТАБИЛО 123558

Алуминиумска мултифункционална скалаБрој на газишта: 2*3 + 2*6Висини на скала: 0.95/1.75/2.85/4.65мР..

СКАЛА АЛУМ. ТРИМАТИК 2*6 121325 / 129901 КРАУСЕ

Алуминиумска мултифункционална скалаБрој на газишта: 2*6Висини на скала: 1.75/3.60мРаботни висини: 3..

СКАЛА АЛУМ. ТРИМАТИК 2*8 121332

Алуминиумска мултифункционална скалаБрој на газишта: 2*8Висини на скала: 2.30/4.70мРаботни висини: 3..

АЛУМ. СКАЛА ДВОДЕЛНА СО ЈАЖЕ ROBILO 2*18 120670

Алуминиумска скала со јажеБрој на газишта: 2*18Висини на скала: 5.20/9.10мРаботни висини: 6.35/10.10..