Глетарки, мистрии, шпакли

Глетарки, мистрии, шпакли
Show:
Sort By:

ГЛЕТАРКА АБС 280мм x 140мм ПДТЗ_15303 БЛУ ДОЛФИН

За малтерисување на отворено. АБС материјал дебелина 3мм. ..

ГЛЕТАРКА РОСТФРАЈ ПРОФИ СО ЕРГОНОМСКА РАЧКА 280мм x 130мм ПДГД_15235 БЛУ ДОЛФИН

Направена од нерѓосувачки челик. Овозможува мазни површини и доага со двокомпонентна ергономска рач..