Кофи и корита

Кофи и корита
Show:
Sort By:

КОРИТО ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ 20л БЛУ ДОЛФИН

Направено од пластика, намена за чистење на плочки после фугирање..

1,390 ден.

КОРИТО СЕТ ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ СО ДОДАТОЦИ ЗГ_21960 БЛУ ДОЛФИН

Сетот содржи: Корито 20л, Глетарка ростфрај 250мм x 95мм ,Глетарка со заби 270мм x 130мм, Глетарка с..

2,190 ден.