ГРЕЈНИ ТЕЛА

ГРЕЈНИ ТЕЛА
Show:
Sort By:

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ГАС 10КВ СО РЕГУЛАТОР И ЦРЕВО ЗБ-Г10 ЗОБО

* Инстантно загревање - моќно греење со висок квалитет* Безбедност - сензор за пламен и исклучување..

6,190 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ГАС 15КВ СО РЕГУЛАТОР И ЦРЕВО ЗБ-Г15 ЗОБО

* Инстантно загревање - моќно греење со висок квалитет* Безбедност - сензор за пламен и исклучување..

6,790 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА СТРУЈА 3000В ЗБ-ЕФ3 ЗОБО

* Греач од нер'ѓосувачки челик* Термостат на подесување* Уред за заштита од прегревање * Со вентила..

3,990 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ГАС 20КВ СО РЕГУЛАТОР И ЦРЕВО ЗБ-Г20 ЗОБО

* Инстантно загревање - моќно греење со висок квалитет* Безбедност - сензор за пламен и исклучување ..

9,990 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА СТРУЈА 5000В ЗБ-ЕФ5 ЗОБО

* Греач од нер'ѓосувачки челик* Термостат на подесување* Уред за заштита од прегревање * Со вентила..

6,490 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ГАС 30КВ СО РЕГУЛАТОР И ЦРЕВО ЗБ-Г30 ЗОБО

* Инстантно загревање - моќно греење со висок квалитет* Безбедност - сензор за пламен и исклучување ..

10,890 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 13КВ ЗБ-К45 ЗОБО

* Инстантно загревање - моќно греење со висок квалитет* Безбедност - сензор за пламен и исклучување..

19,990 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 20КВ ЗБ-К70 ЗОБО

* Инстантно загревање - моќно греење со висок квалитет* Безбедност - сензор за пламен и исклучување..

20,990 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 30КВ НА ТРКАЛА ЗБ-К100 ЗОБО

* Инстантно загревање - моќно греење со висок квалитет* Безбедност - сензор за пламен и исклучување ..

24,990 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 37КВ НА ТРКАЛА ЗБ-К125 ЗОБО

* Инстантно загревање - моќно греење со висок квалитет* Безбедност - сензор за пламен и исклучување..

26,990 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 51КВ НА ТРКАЛА ЗБ-К175 ЗОБО

* Инстантно загревање - моќно греење со висок квалитет* Безбедност - сензор за пламен и исклучување..

31,490 ден.

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 63КВ НА ТРКАЛА ЗБ-К215 ЗОБО

* Инстантно загревање - моќно греење со висок квалитет* Безбедност - сензор за пламен и исклучување..

32,990 ден.