SELSIL

Show:
Sort By:

ПУР ПЕНА РАЧНА 750МЛ/600ГР 16Л. СЕЛСИЛ 34896 / 2619

СвојстваЕдна компонента.Одлична адхезија на повеќето градежни материјали како дрво, бетон, покривни ..

219 ден.

ПУР ПЕНА РАЧНА 750МЛ/750ГР 16Л. СЕЛСИЛ 34901 / 2635

СвојстваЕдна компонента.Одлично прилепување на повеќето градежни материјали како дрво, бетон, покрив..

259 ден.

ПУР ПЕНА ПИШТОЛСКА 750МЛ/750ГР 16Л. СЕЛСИЛ 34902 / 2644

Селсил монтажната пена е еднокомпонентна, полиуретанска основа за полнење и изолационен материјал, и..

269 ден.

ПУР ПЕНА ПИШТ. ЗА СТИРОПОР 750МЛ/850ГР СЕЛСИЛ 34906

СвојстваЛеплива пена за брзо стврднување е еднокомпонентна леплива пена на база на полиуретан која с..

335 ден.

ПУР ПЕНА ПРОТИВПОЖАРНА РАЧНА Б1 750МЛ/900ГР СЕЛСИЛ 34907 / 2993

СвојстваСе прилепува на дрво, тула, камен, цемент, гипс, азбест, гипс картон, фазер и метални подлог..

399 ден.

ПУР ПЕНА РАЧНА ЗА СТИРОПОР 750МЛ./850ГР СЕЛСИЛ 34905 / 2878

СвојстваЕднокомпонента.Излечена влага.Одлична адхезија на повеќето градежни материјалиМоже да се сеч..

329 ден.

ЧИСТАЧ ЗА ПУРПЕНА 500МЛ СЕЛСИЛ 26801 / ТАС177

Selsil Foam Cleaner е средство за чистење кое ги отстранува свежите полиуретански пени од пиштолите ..

199 ден.

ЛЕПАК АКРИЛЕН БЕЛ 500ГР СЕЛСИЛ 12296 / 3050

Selsil Acrylic Sealant е еднокомпонентно полнење на база на акрилик.СвојстваЕдна компонента.Лесно се..

79 ден.

ЛЕПАК АКРИЛЕН БЕЛ 500ГР ЗА ЛАЈСНИ СЕЛСИЛ 16457 / 3049

Селсил акрилното лепило за первази е еднокомпонентно лепило на база на акрилик.СвојстваЕдна компонен..

119 ден.

ЛЕПАК ХИБРИД ПОЛИМЕР УЛТРА ПРОЅИРЕН 290МЛ СЕЛСИЛ 17652 / 3379

СвојстваБез растворувачи и изоцијанатНема формирање на меурчињаБез губење на волуменотОдлична отпорн..

299 ден.

ЛЕПАК ХИБРИД ПОЛИМЕР УЛТРА ПРОЅИРЕН 50МЛ СЕЛСИЛ 17779 / 3987

Selsil Ultra Clear е еднокомпонентно, хибридно заптивачко средство за заштита од влага, висока јачин..

139 ден.

ЛЕПАК ХИБРИД ПОЛИМЕР УЛТРА ТАК БЕЛ 290МЛ СЕЛСИЛ 12672 / 3753

Selsil Ultra Tack е еднокомпонентно лепило за заштита од влага, со висока цврстина, еколошки. Selsil..

289 ден.

ЛЕПАК ХИБРИД ПОЛИМЕР УЛТРА ТАК БЕЛ 60МЛ СЕЛСИЛ 20141 / 3104

Selsil Ultra Tack е еднокомпонентно лепило за заштита од влага, со висока цврстина, еколошки. Selsil..

149 ден.

ЛЕПАК ПОЛИУРЕТАН СИВ ПУ50 280МЛ СЕЛСИЛ 13316 / 3625

Selsil PU 50 Pro Sealant е еднокомпонентен материјал за заптивање на база на полиуретан, излечен со ..

249 ден.

ЛЕПАК МОНТАЖЕН КРЕМ БОЈА 300МЛ СЕЛСИЛ 5245 / 3270

Selsil Montage Лепило за конструкција за склопување лепило за лепење и пополнување празнини. Се кори..

239 ден.