RAIMONDI - Italy

Show:
Sort By:

ДИГАЛКА НА ВАКУМ СО ЕДНА ГЛАВА 115ММ 185 РАИМОНДИ

Дигалка вакум со една главаДименизија: 115ммШифра: 185..

799 ден.

МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ СО ДИСК 250ММ НА ВОДА 1,3М 230В ПИКУС 130 425АДВ РАИМОН

Машина за сечење плочки на водаДимензија на диск: ф250ммДимензија на сечење: 130цмШифра: RAI 425ADV..

131,900 ден.

СЕТ ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ 13Л 4 ПАР. РАИ СКИППЕР 242ЦСЊЕ4 РАИМОНДИ

Сет за перење плочкиКапацитет: 13лДва ролери за цедењеТркалца за лесно придвижување..

4,590 ден.

СУНЃЕР РЕЗЕРВЕН ЗА ПЕРЕЊЕ ПЛОЧКИ 17*34*4 РАИ 336РИЦ

Сунѓер резервен за перење плочкиДимензија: 17*34*4цмШифра: 336RIC..

325 ден.

ГУМА ЗА ФУГИРАЊЕ МЕКА СО РАЧКА 95*245 РАИ 13695Џ245Ц

Гума за фугирање со рачкаДимензија: 95*245цмШифра: 13695X245C..

495 ден.