ВЕНТИЛАТОР ПВЦ Ф315 51В 1220м3/ч ВО315 АВЕНТА

buy online with DealsPolo.com

ВЕНТИЛАТОР ПВЦ Ф315 51В 1220м3/ч ВО315 АВЕНТА

  • Производител: AWENTA - Poland
  • Шифра: 605175
  • Достапен:
  • 4,590 ден.