ГРЕАЛКА ТГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 20КВ ЗБ-К70 ЗОБО


* Инстантно загревање
- моќно греење со висок квалитет
* Безбедност
- сензор за пламен и исклучување при прегревање или проблем со вентилаторот
* Долготрајност
- Цврста, издржлива челична конструкција
* Спремни за употреба
- Лесно оддржување
* Висок Квалитет - енергетски ефикасен

ГАРАНТЕН ПЕРИОД: 1 ГОДИНА

Моќност 20KW
Напон 240V/50Hz
Гориво Керозин / Дизел
Резервоар 19L
Потрошувачка на гориво 2.0L/h
Загревање на простор 166m?
Тип на палење Континуирана искра
Тежина 12.9kg
Термостат ДА

buy online with DealsPolo.com

ГРЕАЛКА ТГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 20КВ ЗБ-К70 ЗОБО

  • Производител: ZOBO HEATER
  • Шифра: 407052
  • Достапен: На залиха