МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ 129ЦМ  3 МАКС 003E4M СИГМА

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ 129ЦМ 3 МАКС 003E4M СИГМА

  • Производител: SIGMA - Italy
  • Шифра: 301995
  • Достапен: На залиха