КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 38мм x 50мм 01-1-02-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА, 14 дена лесно отстранување, УВ отпорен. -10c до +60c


buy online with DealsPolo.com

КРЕП ТРАКА ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ СИНА 38мм x 50мм 01-1-02-ЕН СБЛ БДН БЛУ ДОЛФИН

  • Производител: BLUE DOLPHIN
  • Шифра: 102342
  • Достапен:
  • 179 ден.