МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 95ЦМ SERIE 3 СИГМА 3Д4

Машина за сечење плочки
Начина на сечење со рачката: Влечење
Ефективно поле на сечење: 95цм
Максимална димензија на плочка во дијагонала: 67*67цм
Дебелина на плочка до:20мм
Тежина на машината:13.5кг

buy online with DealsPolo.com

МАШИНА ЗА ПЛОЧКИ НА ВЛЕЧЕЊЕ 95ЦМ SERIE 3 СИГМА 3Д4

  • Производител: SIGMA - Italy
  • Шифра: 301474
  • Достапен:
  • 31,290 ден.